KRYDRER FAGKOMPETANSEN

MED SUNT BONDEVETT

Halden Bygdeservice SA er et samvirkeforetak stiftet av 10 eiere i 2009. I dag består vi av 13 eiere, og omsetter årlig for over 11 millioner kroner. Vi er selvstendig næringsdrivende som utnytter fordelen av samarbeid satt i system.

Med ordnede arbeidsforhold, HMS-system med ekstern revisjon, sentral godkjenning og sentral forsikringsordning, er vi en trygg og sikker samarbeidspartner.

Vår maskinpark er moderne og vi disponerer redskap og utstyr til de fleste formål. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

Vi disponerer redskap og utstyr til de fleste formål.

VI ER EN DEL AV

BYGDESERVICE NORGE

Vårt ønske er å kunne tilby våre eieres gode kompetanse og maskinpark til kommuner, privatpersoner, bedrifter og andre. Vi har mesterbrev og fagbrev innenfor en rekke fagfelt, og krydrer fagkompetansen med sunt bondevett og konkurransedyktige priser.

I dag sysselsetter vi 17 personer, og har et bredt spekter av nye maskiner som står til tjeneste for deg som kunde!

Vi er en del av Bygdeservice Norge, som i dag teller rundt 30 foretak over hele landet. Her samarbeider vi med de andre foretakene der vi mangler erfaring, maskiner, arbeidskraft eller kompetanse.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.